Meillä kaikilla on oma suojelusenkeli, ainakin yksi, tai useampi. Lisäksi on monenlaisia henkioppaita ja auttajia tarpeen mukaan. Suojelusenkeli on ollut mukanamme aina, jo ennen syntymäämme. Se tietää kaikki ajatuksemme ja tunteemme, ja rakastaa meitä ehdoitta, koskaan tuomitsematta. Ihmisellä on vapaa tahto, ja sen takia enkelit eivät voi puuttua elämäämme ilman lupaa. Eli meidän tulee pyytää heidän apuaan tai neuvoaan. Enkeleiden viestit ovat aina rakkaudellisia ja tuovat hyvän olon. Enkelit ehdottavat meille vaihtoehtoja hankalassa tilanteessa. Itse teemme kuitenkin ratkaisut, mitä neuvoja haluamme noudattaa.

Se tuo elämään turvaa, kun tietää ettei koskaan ole yksin. Joku on aina valmiina lohduttamaan ja kannustamaan. Synkimmälläkin hetkellä enkeli pitelee edessämme valon liekkiä ja yrittää saada meidät löytämään toivon kipinän. Vaikka me hylkäisimme enkelit, ne eivät hylkää meitä.

Lähes joka asiaan löytyy oma enkeli. Olipa siis haasteesi mikä tahansa, voit pyytää omaa suojelusenkeliäsi välittämään avunpyyntösi kyseistä asiaa hoitavalle enkelille. Voit myös pyytää enkeleiden suojelusta ja parantavaa energiaa toiselle ihmiselle tai eläimelle. Enkelit toimivat aina kyseisen henkilön korkeimmaksi parhaaksi eivätkä koskaan toimi sielunsopimuksia vastaan. Enkelit siis tietävät meitä itseämme paremmin, mikä meille on hyväsi pitkällä tähtäimellä. Usein haastavat elämäntilanteet ovat meille oppiläksyjä joita tarvitsemme kehittyäksemme.

Miten sitten voit vahvistaa yhteyttäsi omaan enkeliisi?

Kyse on värähtelytasosta. Enkelit toimivat 7. tason taajuudella (tästä nimitys 7. taivas) ja me ihmiset jossain 3.-5. tasolla. Enkelit ovat siis korkeavärähteisiä ja jos ihminen on kovin matalalla taajuudella, nämä taajuudet eivät kohtaa. Sen takia ihminen voi olla sitä mieltä, että enkeleitä ei ole, koska hän ei pysty niitä huomaamaan. Mutta kun henkilö saa nostettua värähtelytaajuuttaan ja avaa sydämensä ja mielensä henkimaailmalle ja on kiitollinen elämän tarjoamista ihmeistä, myös enkelit pääsevät lähestymään. Alat kenties huomata merkkejä: perhosia, lintuja, yllättäviä kohtaamisia eläinten kanssa, tiellesi osuvat höyhenet jne. nämä kaikki ovat merkkejä siitä, että olet oikealla tiellä. Osaat nauttia pienistä asioista ja luonnon kauneudesta. Ilo on kaikkein korkeinta värähtelyä, eli nauraminen ja juhliminen toisten kanssa kutsuu enkeleitä paikalle iloitsemaan kanssamme.

Enkelikorttitulkinta
Enkelikorttitulkinta

1 Comment

  1. Ihana teksti! Enkelit ovat alkaneet kiinnostaa enemmän ja enemmän iän myötä ja elämän vastoinkäymisten myötä!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *