Energiahoito enkelien kanssa (videoyhteys)

Olen enkeliopas ja autan sinua vahvistamaan omaa enkeliyhteyttäsi. Välitän sinulle hoitavaa elämän energiaa arkkienkeleiden avustuksella sinun parhaaksesi. Enkelienergia on aina rakkaudellista ja turvallista.

Koen enkelien energiat väreinä ja saan selvätietona viestit, jotka omat enkelisi haluavat sinun tietävän.

Energiahoidossa puhdistetaan auraa ja chakroja sekä avataan kehon energiatukoksia. Kun energia pääsee virtaamaan kuten sen kuuluu, kehon omat paranemisprosessit aktivoituvat. Henkiset ja fyysiset kivut helpottuvat ja saat uutta näkökulmaa asioihin.

Voit vapautua turhasta kuormasta, vanhoistakin asioista jos olet siihen valmis. Anteeksianto avaa sydäntäsi ja auttaa sinua vapautumaan. Alat nähdä maailmaa enkelin silmin ja ymmärrät, että henkimaailman apu on aina lähellä. Hoidon päätteeksi saat vielä enkelikorttitulkinnan. Usein kirjoitan vielä tärkeimmät asiat sinulle muistiin.

Enkelihoito tehdään livenä kasvotusten tai videopuhelun välityksellä. Hoito sisältää alkukeskustelun, energian puhdistuksen, energiahoidon ja korttitulkinnan. Tarvittaessa käytän apuna myös hoitavia kiviä. Hoidon kesto noin 60 min. hinta 60 €.