Haaveiletko omasta rummusta?
Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä sellainen itse.
Rumpu on ystävä, joka tuo maailmaan iloa, valoa ja rakkautta.
Sillä voi puhdistaa energiaa ja tuoda elämään iloa. Rummun ikiaikainen sointi yhdistää sinut lempeästi äiti maan energiaan. Rummun rytmin kuljettamana voit rentoutua ja lähteä meditaatiomatkalle.

Kurssilla valmistamme uuden ajan säädettävät valorummut. Säädettävä rumpu soi aina upeasti ilmankosteudesta riippumatta. Rummun kehä on rumputaivaassa taivutettua koivuvaneria, halkaisija 38 cm. Kehät meille valmistaa Rumpumestari Arto Hämäläinen. Kalvo on suomalaista poronnahkaa. Rumpu sidotaan nahkanauhoilla. Kalvon voit värjätä tekovaiheessa haluamillasi väreillä, tai voit maalata valmiiseen rumpuun haluamasi kuvion myöhemmin. Rumpukapulat valmistetaan kuivahuovutustekniikalla.

Tekniikat on helppo oppia. Rummun synnytys on henkinen kasvumatka, joka avaa uusia ovia itseen. Kurssin ohjaajana toimii Terhi Mela, intuitiivinen energiahoitaja, enkeliopas ja rumpumatkojen ohjaaja.
Kurssin hinta 230 € sisältää kaikki tarvittavat materiaalit sekä kahvin/ teen ja pientä purtavaa. Kurssin voi maksaa myös osissa.

Ilmoittaudu sähköpostilla rumpumatkat@gmail.com, saat ilmoittautumisen jälkeen infokirjeen.